Apadrina un Spatium 2023-12-08T11:59:08+00:00

Coneixes el projecte ‘APADRINA UN SPATIUM‘?

Volem informar-vos de totes les novetats sobre l’edició LVDI SAGVNTINI MMXXIV. Necessitem la vostra col·laboració per a seguir amb aquesta iniciativa.

En primer lloc, vos recordem que tota la informació necessària sobre els LUDI es publicarà en aquest lloc, ja siguen dates, períodes d’inscripció, materials, etc.

Els SPATIA es caracteritzen per ser tallers de lliure realització, oberts a tot el món que vulga participar, sense limitacions i de caràcter eminentment pràctic, on es prioritza el fet de tocar, provar i experimentar.

Us avisarem quan estiga oberta, però ara ha arribat ja l’hora de llançar-se a APADRINAR UN SPATIUM: per a qui no ho haja fet abans, es tracta d’implicar el nostre alumnat en el procés d’aprenentatge-ensenyament de la Cultura Clàssica, entregar-los les regnes de la docència i convertir-los en monitors d’un dels SPATIUM.

No vos quedeu amb l’espineta, pregunteu i contacteu amb nosaltres sense cap compromís.

Dit açò, vos deixem aquí l’enllaç que vos conduirà al formulari per a tots aquells que vulgueu apadrinar, en el que ens podreu donar les vostres dades de contacte, el nombre aproximat d’alumnat que participaria i les vostres preferències sobre els spatia a apadrinar.

Esperem amb deler les respostes d’aquells que ja ho teniu clar, però també les preguntes, dubtes i reticències d’aquells que esteu indecisos. Entenem que ens trobem en una situació complicada i, per la nostra banda, tractarem de resoldre qualsevol inconvenient i de facilitar-vos al màxim la participació. Si vols escriure’ns, aquest és el nostre correu: