Nova activitat per als LVDI SAGVNTINI MMXXIII: «Ruta del FORVM»

Publicado Sobre Abr 4, 2023 | Comentarios desactivados en Nova activitat per als LVDI SAGVNTINI MMXXIII: «Ruta del FORVM»

Falta poc menys d’un mes per a que celebrem tots junts la festa de la cultura clàssica a Sagunt com toca. No només tornarem a l’estat prepandèmic, sino que enguany incloem algunes novetats, perquè vosaltres i el vostre alumnat puga gaudir al 100% dels LVDI SAGVNTINI MMXXIII.

Enguany incloem una nova activitat que hem anomenat “La Ruta del Forum”. Aquesta té com a objectius principals afavorir la participació de l’alumnat als Spatia (tallers lliures de cultura grecoromana de 15 minuts de durada) de forma autònoma i també permetre una avaluació per la vostra part de la seua participació.

Com anem a fer-ho? La dinàmica és molt senzilla, cada alumne anirà als Ludi amb la següent fitxa de participació. Aquesta la podreu imprimir als vostres centres i entregar-los-la abans d’arribar allí.

DESCARREGA LA FITXA

En ella l’alumnat hauran de segellar, com a mínim, la seua participació en 3 dels 13 Spatia que hi ha repartits a la plaça Cronista Chabret (el forum). Com aconseguiran els segells? Realitzant els tallers i les activitats corresponents (duració aproximada 15 minuts cadascun).

Una vegada tinguen els 3 segells, hauran d’emplenar les seues dades i les del centre per la part de darrere, mostrar la fitxa al professorat perquè ell controle si han participat o no a les activitats i després introduir la seua fitxa en l’urna tancada que trobaran a la tauleta d’informació de la plaça.

D’entre tots els participants, sortejarem un lot de merchandising dels LVDI SAGVNTINI!!! Aquest estarà format per una samarreta, una tottebag i una xapa amb els logotips de l’associació. El guanyador serà anunciat al web de Culturaclasica.net i a les nostres xarxes socials el dia 2 de maig.

A més a més, al web de Culturaclasica.net podreu trobar un kahoot de cada Spatium que han elaborat els nostres voluntaris perquè pugueu posar a prova l’aprenentatge del vostre alumnat després dels Ludi.

Si teniu cap pregunta, no dubteu a fer-nos-la arribar. Estem a la vostra disposició.

Coordinació dels Spatia MMXIII

Share