Benvolgudes, benvolguts,

Us donem la benvinguda al XXVIII Festival Juvenil de Teatre Grecollatí a Catalunya. En aquest festival de 2024 ens hem posat en contacte amb el Grup Komos, de l’IES Districte Marítim de València, que ja ens ha delectat en diverses ocasions amb les seves representacions, per tal que ens escenifiquin una versió de la Mostellaria de Plaute, que és lectura obligatòria per a les PAU d’aquest any, i que estrenaran per primer cop davant nostre; volem fer una menció ben especial a la representació de Les Troianes, que és una adaptació de l’obra d’Eurípides creada per a la celebració dels XX anys del Grup Komos, i que té com punt fort que és acompanyada per música en directe creada per a l’ocasió.

Seran dos dies de festival distribuïts de la següent manera:

El dimecres dia 17 d’abril, al Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat podrem gaudir de la representació de Les Troianes d’Eurípides i de la Mostellaria de Plaute.

L’endemà, el dijous dia 18 d’abril, a l’Auditori del Camp de Mart de Tarragona, hi podrem veure Les Troianes d’Eurípides i també gaudirem de dues representacions de la Mostellaria de Plaute, una a primera hora del matí i una a la tarda.

Per altra banda us comuniquem que aquest any no repartirem el llibre en paper, tal com fèiem els altres anys, i us oferirem la possibilitat d’obtenir-lo en PDF.

Finalment, us agraïm de tot cor la confiança un any més en el nostre Festival i esperem que us agradi el programa d’aquesta edició i que el compartiu i gaudiu amb nosaltres.

Ens trobem al teatre!