Benvolgudes, benvolguts,

Us donem la benvinguda al XXVIIè Festival Juvenil de Teatre Grecollatí a Catalunya.

Per aquesta ocasió, hem contactat amb el Grupo de Teatro Balbo de El Puerto de Santa María, que ens farà un total de cinc representacions en dos dies de Festival: un a Tarragona i un a L’Hospitalet de Llobregat. Ha estat l’únic grup que hem localitzat a la tota la Península que tingués en cartell la tan esperada representació de l’Aulularia de Plaute, que és de lectura obligatòria per a les PAU de llatí al 2023. Aquest fet ha condicionat el calendari de les representacions, que és just després de les vacances de Setmana Santa i ha provocat el canvi de dates de la representació a L’Hospitalet, que solia ser setmanes abans.

A Tarragona, ens trobarem el dimecres 12 d’abril a l’Auditori del Camp de Mart, que tant ens agrada. Hi podrem veure Èdip Rei de Sòfocles i també gaudirem de dues representacions de l’Aulularia de Plaute.

L’endemà, el dijous dia 13 d’abril, al Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat podrem gaudir de la representació de Medea d’Eurípides i també de l’Aulularia de Plaute.

Us recordem que es reprèn la convocatòria del concurs de fotografia i us demanem que animeu els alumnes a participar-hi (aviat compartirem el link dins de la nostra pàgina web per tal que sigui de fàcil accés poder-hi arribar).

Finalment, us agraïm de tot cor la confiança un any més en el nostre Festival i esperem que us agradi el programa d’aquesta edició i que el compartiu i gaudiu amb nosaltres.

Us hi esperem!