Benvolguts, benvolgudes,

Benvinguts al XXII Festival de Teatre Grecollatí a Catalunya.

Any rere any són més els centres que s’inscriuen en aquest festival i en la darrera convocatòria vam haver d’incrementar una sessió de comèdia a Tarragona. Agraïm molt aquesta resposta envers l’organització d’aquest esdeveniment.

Les obres i els espais en què es representaran les obres estan d’acord amb les respostes de les enquestes que us vam enviar a principis de setembre.

Així doncs, a l’Hospitalet, us oferim Edip Rei de Sòfocles, dues representacions d’Aulularia i una de Miles gloriosus, totes quatre a càrrec del grup “El Aedo Teatro” de Madrid.  A Tarragona es representaran Medea d’Eurípides i Miles gloriosus de Plaute al Camp de Mart, a càrrec del grup “Clásicos Luna” de Zaragoza, i Càsina d’Eurípides del grup “Komos” de València al Teatre Tarragona.

Us recordem que es torna a convocar el concurs de fotografia i volem que animeu els alumnes a participar-hi. L’any passat dos dels premis van ser d’alumnes de Catalunya.

Us volem agrair novament el vostre esforç. Esperem que us agradi el programa d’aquesta edició i que el compartiu i gaudiu amb nosaltres.

Us hi esperem!