Podeu consultar les ubicacions de les funcions de Tarragona al nostre blog: 

Benvolguts, benvolgudes,

Aquest any és el del XXVIè Festival Juvenil de Teatre Grecollatí a Catalunya. Venim d’un any sense Festival i d’una suspensió l’any anterior, que fa que tinguem unes ganes especials d’organitzar el d’aquest 2022. Han estat i són uns moments d’incertesa que fan que anem aprenent a adaptar-nos a les circumstàncies que ens envolten.

Per aquesta ocasió, hem contactat amb el grup Komos, de l’IES Districte Marítim de València, que ens farà un total de cinc representacions en dos dies de Festival: un a L’Hospitalet de Llobregat i un a Tarragona.

A L’Hospitalet de Llobregat hem programat l’Èdip Rei de Sòfocles i Els Bessons de Plaute, que es representaran el dijous dia 3 de març al Teatre Joventut.

A Tarragona, en aquesta edició podrem assistir a les representacions a l’Auditori del Camp de Mart, que tant ens agrada. Hi podrem veure Medea d’Eurípides, que serà lectura obligatòria per a les PAU del 2023, i també, com haurà tingut lloc a L’Hospitalet un mes abans, Els Bessons de Plaute. Aquestes representacions les podrem gaudir el dimarts dia 5 d’abril.

Us recordem que es torna a convocar el concurs de fotografia i us demanem que animeu els alumnes a participar-hi.
Us volem agrair novament i de manera ben especial el vostre compromís. Esperem que us agradi el programa d’aquesta edició i que el compartiu i gaudiu amb nosaltres.

Us hi esperem!