Teatre OlimpoSchola 2020-01-31T07:42:14+00:00

Désolé, cet article est seulement disponible en Espagnol Européen. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Teatre Olimpo 2020

IES Clot del Moro

Títol: Hades i Perséfone

Actors i actrius: alumnat de l’optativa de teatre del 1r ESO

Direcció: Pilar Ariño i Sergio Ojeda

Vestuari i escenografia: alumnat d’escenografia de 1r batxillerat

Música i arrenjaments musicals: Sergio Ojeda

Argument: Hades, el rei de l’infern , es troba sol i trist a l’infern. Desitja compartir la seua vida amb una jove però, creu que cap voldrà anar amb ell a l’infern. Caront l’ anima a anar a la festa que Zeus celebrarà a l’Olimp .Allí coneix a Perséfone, s’enamoren i se’n van a viure a l’infern. Per aquesta raó,Demeter, deessa de l’agricultura i mare de Peséfone,deixa de protegir la terra i els humans moren de fam. On acabarà vivint finalment Perséfone? La solució del conflicte suposarà l’aparició de les estacions.

CEIP Cronista Chabret

L’obra que presentem enguany és “Ulises, quin viatge!!!”, a càrrer del taller de cinqué curs de dramatització de la nostra escola. Hi participen la totalitat de la classe en un projecte comú que encetàrem al començament del curs i que acabarà amb la representació, els dies dels “ludi”.

“Ulises, quin viatge!!”, és una adaptació lliure de La Odisea, on l’autor ens narra les aventures d’Ulises quan torna a Itaca després d’haver participat en la guerra de Troia. El nostre principal objectiu és fer arribar aquest clàssic els xiquets d’una manera divertida i cridanera. És per aixó que fem servir diferents recursos com la música, la dansa, projeccions…

Per altra banda, calia adequar el llenguatge de l’obra al públic que va dirigit i que fora comprensible.
Per últim, dona’t el públic que anavem a tindre hem fet una versió reduïda on hem seleccionat aquelles aventures que podien ser més del gust dels menuts.

Pel que fa a les diferentes aspectes que conformen un muntatge teatral: esceonografia, vestuari…, cal dir que funcionen a partir d’un grup de mestres que s’encarreguen del disseny de cada un dels apartats i pel que fa a l’execució hi participen tots, pares i mares , alumnes i mestres.