Spatia

Coneixes el projecte ‘APADRINA UN SPATIUM‘?

Volem informar-vos de totes les novetats sobre l’edició LVDI SAGVNTINI MMXXII. Necessitem la vostra col·laboració per a seguir amb aquesta iniciativa.

En primer lloc, vos recordem que tota la informació necessària sobre els LUDI es publicarà en aquest lloc, ja siguen dates, períodes d’inscripció, materials, etc. Seguim treballant en el protocol que englobe totes les mesures sanitàries necessàries i adaptades a les característiques de cada SPATIUM per portar endavant totes les activitats de forma segura i que també podreu consultar en aquesta pàgina abans de l’inici de les inscripcions.

És ben cert que la necessitat d’aplicar aquestes mesures sanitàries afecta especialment l’organització dels SPATIA, ja que es caracteritzen per ser tallers de lliure realització, oberts a tot el món que vulga participar, sense limitacions i de caràcter eminentment pràctic, on es prioritza el fet de tocar, provar i experimentar. Tot i això, seguim defensant el gran valor afegit que proporcionen als LVDI SAGVNTINI i hem volgut que en aquesta nova edició continuen presents, això sí, amb algunes adaptacions. Així, hem hagut de reduir SPATIA i, a més a més, s’ha considerat oportú que l’accés a aquests tallers siga a través d’inscripció, per tal de poder controlar millor l’aforament de la plaça i els participants en cada taller. Aquesta inscripció es podrà fer des de finals de gener.

Us avisarem quan estiga oberta, però ara ha arribat ja l’hora de llançar-se a APADRINAR UN SPATIUM: per a qui no ho haja fet abans, es tracta d’implicar el nostre alumnat en el procés d’aprenentatge-ensenyament de la Cultura Clàssica, entregar-los les regnes de la docència i convertir-los en monitors d’un dels SPATIUM.

Consulta la GUIA PER A APADRINAR UN SPATIUM on es detallen els passos a seguir i, si seguiu tenint dubtes o qüestions, no vos quedeu amb l’espineta, pregunteu i contacteu amb nosaltres sense cap compromís.

Dit açò, vos deixem aquí l’enllaç que vos conduirà al formulari per a tots aquells que vulgueu apadrinar, en el que ens podreu donar les vostres dades de contacte, el nombre aproximat d’alumnat que participaria i les vostres preferències sobre els spatia a apadrinar.

Esperem amb deler les respostes d’aquells que ja ho teniu clar, però també les preguntes, dubtes i reticències d’aquells que esteu indecisos. Entenem que ens trobem en una situació complicada i, per la nostra banda, tractarem de resoldre qualsevol inconvenient i de facilitar-vos al màxim la participació. Si vols escriure’ns, aquest és el nostre correu:

Seguirem informant.

Coordinació dels Spatia 2022.