Benvolguts companys i companyes:

Any rere any ens agrada posar-nos en contacte amb vosaltres per comunicar-vos el que hem preparat per al Festival de Teatre Grecollatí de Sagunt, ja l’edició XXIII!!. També volem fer-vos arribar la nostra cordial invitació a participar-hi amb companyia del vostre alumnat, com ja sabem que teniu per costum.

Celebrarem el festival enguany del 8 al 12 d’abril, la setmana abans de les vacances de Setmana Santa. Confiem en què reserveu algun d’aquests dies per estar amb nosaltres.

Podreu veure les obres següents, entre les tragèdies hem triat:

  • Las Troyanas i Las Bacantes d’Eurípides
  • Áyax i Edipo Rey de Sòfocles

Hem deixat de costat Èsquil, que ja el vam representar l’any anterior; i tornem a oferir-vos la més reconeguda i famosa obra de Sòfocles, Edipo Rey.

I pel que fa a les comèdies us proposem:

  • Las Nubes i Las Tesmoforias d’Aristòfanes
  • Anfitrión, Rudens i El Gorgojo de Plaute

Per al tancament de la setmana del festival no pot faltar la ja coneguda Pompa que ve organitzant la Saguntina Domus Baebia, en la qual ens agrada sempre participar.

Per a la clausura del nostre festival, com sabeu a final de curs, és a dir, el 15 de juny tenim una primícia: una adaptació de l’ODISSEA, feta per l’actor Jordi Ballester en valencià. Esperem que arribeu amb ganes d’estar també eixe dia amb nosaltres.

Sobre els grups que faran les representacions podem contar-vos:

Dilluns vindrà In Albis Teatro de l’IES Fuente Nueva de Morón de la Frontera, de Sevilla; dimarts tindrem al grup Noite Bohemia de A Coruña; dimecres repetirà de l’any anterior, el grup Balbo de l’IES Santo Domingo de Puerto de Santa María, de Cádiz; dijous ens acompanyarà Komos, de l’IES Districte Marítim de Valencia; i divendres veurem al grup Helios de Madrid.

Com ja és habitual, els LVDI SAGVNTINI integren també els TALLERS, organitzats per l’Associació LVDERE ET DISCERE i la SAGVNTINA DOMVS BAEBIA, sempre amb el patrocini de l’Ajuntament de Sagunt.

Us preguem que feu atenció a les normes d’inscripció que també us enviem i que comenceu el més prompte possible l’organització i la inscripció del vostre alumnat, ajustant-la a la realitat per poder satisfer totes les peticions que ens arriben i no deixar places sense cobrir.

Gràcies per la vostra atenció i col·laboració.

Sort i bon camí per al present curs!

 

JUNTA DIRECTIVA DE PRÓSOPON SAGUNT
Setembre de 2018