#LudiDomi: Uns LUDI SAGUNTINI MMXX, A CASA.

Publicado Sobre Mar 31, 2020 | Comentarios desactivados en #LudiDomi: Uns LUDI SAGUNTINI MMXX, A CASA.

Aquests LUDI SAGUNTINI MMXX estan sent, per motius obvis, els LUDI SAGUNTINI… a casa.

Tenen un toc com de tristesa per tot allò que no es pot fer però també d’il.lusió pel que farem el curs que ve i…. ara mateix, a casa.

Cadascú, a casa nostra, a les xarxes, en el teletreball o com pot, està recordant amb fotos, idees, minivideos, què varem fer l’any passat als ludi.

Aquests dies de confinament, els mòbils no fan més que sonar, passen dotzenes de whatsapps, enllaços…..  

En el grup de WhatsApp dels coordinadors dels Ludi Saguntini format per dos profes i dos voluntaris universitaris (Alma, Claudia, Bruno i Patri) es va anar forjant una idea. Volíem sentir-nos part dels Ludi Saguntini enguany també, tot i que no són possibles presencialment. 

Vam començar suggerint als “responsables” del projecte Spatia, i a la resta de voluntaris de la universitat i participants en els Ludi, que penjaren fotos d’altres anys a les xarxes socials (Twitter, Instagram, Facebook).

Olga, la responsable de la Plaça del Déus ha fet una web des de la qual gestionar una Gymkana per al divendres, dia del Totum Latine (tot anava a fer-se parlant en llatí), amb preguntes i proves relacionades amb les activitats de la plaça dels Déus i en llatí!!! 

Podeu seguir-la en Twitter a @LudiVirtual; immediatament la resta de responsables ha començat a publicar als perfils d’Instagram preguntes relacionades amb els seus tallers per a motivar l’alumnat, i estem preparant “minitutorials” d’un parell de minuts relacionats amb els tallers (dansa, cuina, ceràmica…) per a publicar des de les diverses xarxes socials. 

Podeu seguir tot aquest Mare Magnum d’iniciatives que estaran actives aquesta setmana amb les etiquetes #Ludidomi #ludisaguntini; als comptes d’Instagram dels responsables de tot aquest moviment @coordludisaguntini @laprofedegrec @LudiVirtual i al compte de Twitter @LudiVirtual i al facebook de xavi.villaplana.

Divendres, com és tradició, hi haurà una pompa però serà virtual. Estigueu atents a les xarxes per a visualitzar-la.

Seran Ludi domi, però seran els nostres Ludi Saguntini Domi.

Share