Teatre OlimpoSchola 2023-11-26T14:02:16+00:00

Teatre Olimp 2024

OBRA TEATRE DE DILLUNS I DIMARTS

A càrrec del CEIP CRONISTA CHABRET, SOTA LA DIRECCIÓ DE JOSÉ Mª RAMÍREZ Y MARIBEL MEZQUITA

TÍTOL: “Ulisses, quin viatge!!!”

INTÈRPRETS: Grup de teatre format per alumnat de 5é del taller de dramatització del CEIP Cronista Chabret. (30 alumnes en escena). Hi participen la totalitat de la classe en un projecte comú que encetàrem al començament del curs i que acabarà amb la representació, els dies dels “Ludi”.

ARGUMENT:

“Ulisses, quin viatge!!”, és una adaptació lliure de L’ Odissea, on l’autor ens narra les aventures d’Ulisses quan torna a Ítaca després d’haver participat en la guerra de Troia.

El nostre principal objectiu és fer arribar aquest clàssic els xiquets d’una manera divertida i cridanera. És per això que fem
servir diferents recursos com la música, la dansa, projeccions…

Per altra banda, calia adequar el llenguatge de l’obra al públic que va dirigit i que fora comprensible.

En últim lloc, donat el públic que tindrem, hem fet una versió reduïda on hem seleccionat aquelles aventures que podien ser més del gust de l’alumnat menut.

Pel que fa als diferents aspectes que conformen un muntatge teatral: escenografia, vestuari…, cal dir que funcionen a partir d’un grup de mestres que s’encarreguen del disseny de cada un dels apartats i pel que fa a l’execució hi participen tots, pares i mares, alumnes i mestres.

Teatre en valencià

DURADA: Aproximadament 45 minuts

OBRA TEATRE DE DIMECRES I DIJOUS

A càrrec de l’IES CLOT DEL MORO, SOTA LA DIRECCIÓ DE PILAR ARIÑO

TÍTOL: “Teseu i el Minotaure”.

ARGUMENT: Teseu i el Minotaure parla del fill Minos que pel fet de ser deforme (mig home i mig bou) fou repudiat pel seu pare, renegà d’ell i el tancà en una presó d’on mai poguera eixir. Sis joves atenesos cada any alimentarien el minotaure, però Teseu, fill del rei d’Atenes Egeu, no ho permetrà.
Hem fet una adaptació del mite clàssic adequada al públic de primària que vindrà a veure la representació i que té com a objectiu l’apropament de la cultura clàssica als més menuts d’una forma diferent i divertida.
Teatre en valencià

INTÈRPRETS: Grup de teatre format per alumnat de l’assignatura taller d’aprofundiment: teatre. (28 alumnes en escena).

Hi participa la totalitat de l’alumnat que cursa aquesta assignatura en un projecte comú que encetàrem a començament de curs i que acabarà amb la representació final, els dies 17 i 18 d’abril dins de la programació dels Ludi Saguntini.

Pel que fa als diferents aspectes que conformen el muntatge teatral: escenografia, vestuari…, cal dir que tot ha estat dissenyat i confeccionat per alumnat de l’IES que cursa l’assignatura de volum i escenografia.

DURADA: aproximadament 30 min.